En smörgåstårta så klart. Mårtenssons smörgåstårta med räkor och tonfisk har sett dagens ljus. Blanda samman alla ingredienserna och smaka av innan den breds på och runt smörgåstårtan
Smörgåstårtan blev nämligen väldigt, väldigt god. I flera andra recept på varm smörgåstårta består fyllningen av bacon och champinjoner, men jag tyckte faktiskt att det blev ännu godare med tonfisk
Täck hela smörgåstårtan med denna röra. Till fyllningen. Vispa grädden. Blanda gräddfil, citronmajonnäs, vispad grädde, tomatketchup, bostongurka, gräslöken, svartpeppar i en skål
En smörgåstårta är väldigt god och i denna använde jag en tonfiskfyllning i båda lagren. Låt smörgåstårtan stå och dra till sig, gärna till dagen efter
Klä smörgåstårtan med gurkskivor runt om på kanten. Skär bort kanterna på brödet. Lägg 6 skivor bröd (2*3) tätt ihop på ett fat (lägg två hela skivor längs med mitten på tårtan, skär tre skivor i halvor till kanterna och en skiva i fyra delar till hörnen)