Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret. Tillsätt mjölken och värm till 37º. Rör ut jästen i degspadet. Tillsätt saffran, kesella, socker, salt och det mesta av mjölet och arbeta till en blank och smidig deg
Smula ner jästen i en skål. Värm vattnet till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Blanda i olja, salt, honung, det mesta av mjölet, och arbeta degen väl i maskin i 8 minuter
Pitabröden man köper brukar ofta vara torra och lite tråkiga. Ibland är det ändå praktiskt med pitabröd till exempel när man tillagar en wok eller chili över elden och äter ute
Riktigt uppblåsta bröd som går att fylla med det du tycker är gott. Ingredienser till 8 bröd. Lägg bröden på plåt med bakplåtspapper med undersidan upp (4 bröd åt gången blir bra). Grädda bröden mitt i ugnen cirka 10 minuter
Smula ner jästen i en skål. Värm vattnet till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt honung, olja, salt, havregryn, pumpakärnor, det mesta av mjölet, och arbeta degen väl i maskin