1 hel vitlök. 1/2 + 3 msk olja. 1 msk citronjuice. salt och peppar. Sätt ugnen på 200 grader. Skär toppen av vitlöken, lägg den på en bit folie och häll över 1/2 msk olja
) och får en massa unika tips och material. Hej. Hoppas allt är fint med er. Här kommer receptet på den andra galetten som jag har tagit fram till menyn på Creperian Crepson & Co som ligger i Västermalmsgallerian på Kungsholmen här i Stockholm
Sätt ugnen på ca 80 grader. Halvera tomaterna och lägg dem med snittytan uppåt på plåten. Sätt in i ugnen, men lämna en liten glipa så fukten kan ta sig ut
Hacka rödbetor och äpplen i små bitar. Vispa grädden, inte så hårt vispad. Rör ner majonnäsen. Blanda ner de hackade rödbetorna och äpplena samt tillsätt rödbetsspad till önskad färg
En fantastisk förrätt som får tungan smälta i munnen. Rekommenderas. Lägg 1 burk creme fraiche, 1 dl grädde, 1 msk ljus maizena, 1 krm malen muskotnöt och en nypa salt i en kastrull, blanda och låt koka upp
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan