2 Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och korv ca 3 min. 3 Skeda upp potatismoset i en gratängform längs kanterna och lägg korven i mitten. 400 g Änglamark falukorv, i mindre bitar
kryddgrönt persiljaSkär korven i mindre bitar. 400 g falukorv. 1400 g falukorv 2 msk olivolja gul lök vitlöksklyftor morot palsternacka 300 g potatis 3 msk tomatpuré 1 burk konserverade körsbärstomater 5 dl vatten grönsaksbuljongtärning lagerblad pepparkorn 3 msk hackad persilja Garnera med. 1Lägg ner korvbitar och rör om
Söndag kväll närmar sig och här hemma står middagen och puttrar på spisen. Det blir bräserade fläskkotletter i skysås smaksatt med lingon och till det kokt mandelpotatis, gelé och gurka
Det ska erkännas att det inte så ofta blir korv här i huset nuförtiden. Skiva korven. Lägg på korven, och bred ansjovisröran på och mellan korvskivorna
Låt koka i ca 10-12 min och tillsätt då korven och purjolöken Och låt koka lätt i ett par min. Skär upp alla rotsaker i samma storlek och tillsätter i vatten som du kokat upp tillsammans med lagerblad och kryddpeppar
Hittade en liten kålrot i kylen och en bit falukorv i frysen – perfekt. Istället för falukorv kan man ju ta kassler, fläsk/bacon eller kanske portobellosvamp för vegetariskt alternativ