En lyxig fisksoppa lagom att göra en lördagseftermiddag, tar ca 1-1,5 timme. Till 6 persIngredienser. 400 g lax400 g vit fisk, tex kolja, sej2 burkar musslor i vatten400 g blomkål1 liten fänkål1 stor gul lök2 vitlöksklyftorolivolja1 tsk torkad timjan1/2 tsk hela fänkålsfrön200 g grillad paprika i vatten1 förp passerade tomater (4-500 g)2 dl torrt vitt vin1 msk konc hummerfond1,5 liter vatten2 hönsbuljongtärningar2 dl créme fraiche1 dl pressad apelsinsaltsvartpepparcayennepepparAioli
Välj själv dina favoriter och rulla in i brödet, på så sätt blir receptet aldrig gammal och tråkigt. Detta bröd kan man göra riktigt matigt genom att fylla det med ost, skinka och svampfyllning
Idag har vi bokat resa till Mallorca, om 11 månader. Vilken väntan. Ja, det var ju så att lillasyster ska gifta sig där i augusti nästa år och då ville vi boka snabbt för att få bra boende
Om ni inte redan har upptäckt webtidningen Le Parfait, så måste jag verkligen rekommendera den. En trevlig gratistidning på nätet med bra recept och vackra foton
Det här är det absolut bästa middagsrecpt jag har. Så otroligt gott, tycker både. stor och liten – för att inte prata om hur gott det luktar i personalrummet när
Inför lunchen på Arvids födelsedag (9 vuxna och 2 barn) tänkte vi att en buffé av olika pajer vore ett roligt alternativ till de smörgåstårtor vi brukar göra