Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta penne rigate (gärna fullkorn) 150 g haricots verts 1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g) 1 burk kronärtskocksbottnar (à 390 g) 1/2 kruka persilja 3 tomater 1 msk kapris 1 msk olivolja 1 vitlöksklyfta 1/2 dl vatten salt och peppar 1 burk kronärtskockscrème (à 130 g) 65 g ruccola Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Det fanns wraps och pitabröd (allt fullkorn eller glutenfritt såklart), frukost som havregrynsgröt eller äggviteomelett, sallader, varma rätter, nyttiga efterrätter och smoothies
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om. Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås
Receptet på den här supergoda vegetariska stroganoffen, med tomatpuré, kommer från arla. Det är ganska intressant att läsa om maträtten stroganoff, för ingen verkar vara helt säker på vilka ingredienser som egentligen ingick i det ursprungliga receptet