Kycklinggryta

Kycklinggryta

  • 13 Recept
Långkokt kalops

Långkokt kalops

Har ni haft en bra dag. Och imorgon är det fredag.  . Ida mår mycket bättre, tack o lov. Skönt att hon blev så mycket bättre på en dag, igårkväll lät hennes andning riktigt dålig och jag funderade på att åka till akuten för att hon skulle få inhalera
Möraste Rödvinsgrytan

Möraste Rödvinsgrytan

Ibland undrar jag om det är så att min tumme sitter mitt i handen eller om det är tekniken som djäklas med mig

Köttgryta i Crock Pot

O grymma höstmörker. Det är omöjligt att få till fina bilder. Så det blev en mobilbild. Denna första riktigt höstruskiga söndag med regn och hård blåst kändes det helt rätt med en köttgryta
Boeuf bourguignon på hjortfärs

Boeuf bourguignon på hjortfärs

För inte alls särskilt längesedan såg jag att Annika på Smaskens. nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt
Burgundisk gryta i Crock Pot

Burgundisk gryta i Crock Pot

Långkok ger fantastiskt god mat. Hittills har jag bara gjort det på helger, då man är hemma hela dagen och kan låta ha en gryta puttrande på spisen
Gulasch i Crock Pot

Gulasch i Crock Pot

Det tar tid att lära känna sin "potta". Jag har gjort ett par försök utan recept som blivit ok, men inte mer

Gulaschsoppa i Crock-Pot

Plockade fram min Crock-Pot i helgen. Var sugen på värmande soppa. Valde att göra soppan i Crock-Poten då den tillagar nötkött på ett mycket bra sätt och för att den inte kokar sönder grönsaker
Vinkokt kalvhögrev i Crock-Pot

Vinkokt kalvhögrev i Crock-Pot

Det känns väldigt lyxigt när jag tillagar maten i min Crock-Pot. Det är minimala förberedelser med maximal utdelning

Kycklingfilé i #CrockPot & potatiskaka

Kycklingfilé är tråkigt (tyvärr) men idag lagar vi det på ett sätt som är helt nytt, långsamt och riktigt länge i vår Crock-pot
Kycklingtagine med citron och oliver

Kycklingtagine med citron och oliver

Jag älskar recept. Jag älskar att titta i kokböcker, mattidningar och surfa på matsajter. Och titt som oftast hittar jag spännande rätter med ingredienser jag aldrig hört talas om, och så tänker jag att det DÄR måste jag prova någon gång