Rör ihop grädde, vin och vitlök - tillsätt ex ljus Maizena. 4 st laxfiléer4 dl grädde1/2 dl vitt vin2-3 pressade/rivda vitlöksklyftorvitpepparflingsalträkor. Häll över laxen och gratinera mitt i ugnen i 175 grader, i 25-30 minuter. 2-3 pressade/rivda vitlöksklyftorvitpepparflingsalträkor
Doppa fisken i olivoljan på bägge sidor, sedan i ströbrödsblandningen. Jag valde att ta havregrädde istället för vanlig grädde och det gick alldeles utmärktParmesanpanerade fiskrullader, 4 portioner600 g (ca 2 st ganska stora) Pangasiusfiléerolivolja50 g parmesan, riven1 dl persilja, hackad2-3 dl ströbrödSätt ugnen på 200°. Lägg rullarna tätt i en liten oljad långpanna och stek 20-25 min eller tills fisken är genomstekt och paneringen fått lite färg. som jag kommer göra genom att blanda350 g spagetti2,5 dl matlagningsgrädde alternativt havre- eller sojabaserad gräddersättningcitronzest från 1 citron (dvs finrivet skal, endast det gula)salt å pepparKoka spagettin al dente, häll av vattnet och häll på grädden blandad med citronzesten. 2-3 dl ströbröd