Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ihop alla ingredienser till en smidig deg, dela degen i 3 lika delar, kavla ut delarna och skär i små bitar forma till runda kringlor
Jag gillar pajer speciellt mycket på sommaren. De är lätta att variera efter vad som finns i kylen och räcker oftast till åtminstone ett par middagar/luncher
Ett recept ur Mia Öhrns bok Fler kladdkakor. Denna kladdkakan var hur som helst god. Kände inte direkt någon smakskillnad om man jämför denna med vanlig
Jag fick frågan om ett recept på kringlor utan för mycket skrämmande grovt i. Och ja, det finns ju de hederliga rågsiktskringlorna, recept hittar ni här och här
Där fanns det varje dag fyra olika sorters soppor att välja mellan och till det bjöds det gott bröd. För ett par år sedan fanns ett fantastiskt soppställe på Wargentinsgatan i Stockholm vid namn Åmar (efter Åsa och Maria som drev den pyttelilla restaurangen)