Koka ihop vittvinet och fiskbuljongen till hälften. 5 dl stark fiskbuljong1 msk smör1 msk mjöl4-5 dl vispgrädde75 g nyriven parmesan1 st äggula2 msk smörsaltDuchessepotatis. 5 dl stark fiskbuljong
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta 1 strimlad gul lök 250 g kallrökt lax i mindre bitar 1 påse babyspenat (à 65 g) 1 förp mjukost räkor och kräftor (à 275 g) 1 1/2 dl mjölk 1/2 kruka dill salt peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjukost i ask 20 % rabatt Kavli 330 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Lägg den vita sparrisen på fisken. Blanda ingredienserna till såsen och häll över fisken. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till