Godaste rabarberpajen? Jo då blir det rabarberpaj-kalas. Testade ett nytt recept dagen till ära och pojkvännen sa allvarligt att “Den här rabarberpajen, det kan vara den godaste pajen du någonsin gjort” Vego Inspira
Enklaste blåbärspajen Nu finns det blåbär i min frys som bara väntar på att få bli tillagade i den här goda pajen. Smörj en pajform och häll i smeten Salt & Peppar
Smulpaj med rabarber och päron Servera pajen ljummen med gräddfil eller crème fraiche. Strö smuldegen över päronlagret och grädda pajen i 20–25 minuter Hemmets Journal
Rabarberpaj Lägg den i en smord pajform. Strö över mandelspånet och grädda pajen mitt i ugnen, ca 25 minuter. Skölj och skär rabarbern i bitar Hemmets Journal
Rabarberpaj med mandelsmul Skölj och skär rabarbern i mindre bitar. Blanda socker, potatismjöl och vaniljsocker i en skål. Lägg i rabarbern och rör om Hemmets Journal
Citronpaj Arbeta ihop mjöl, socker och smör till en deg, gärna i matberedare. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, 24 cm i diameter Hemmets Journal
Västerbottenpaj Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar, och häll i pajskalet. Hacka ihop mjöl och smör till en smulig massa Hemmets Journal
Smulpaj med äpplen Blanda mjöl och socker i en skål. Finfördela smöret i mjölblandningen och arbeta ihop till en grynig massa Hemmets Journal
Tacopaj med grönsallad Häll i pajformen och lägg på delade tomater. Blanda smör, gräddfil och mjöl till en deg och tryck ut i en form Hemmets Journal
Snabba smulpajen Lägg ut hälften på botten av en pajform. Blanda ihop smör, socker, mjöl och vaniljsocker till degen. Dela persikor och nektariner i klyftor Hemmets Journal
Smulpaj Fördela hälften av smulet i botten på en pajform, 24 cm i diameter. Blanda mjöl, socker och vaniljsocker och finfördela smöret i blandningen Hemmets Journal