Knåda samman den överglivna degen och tryck ut kakor tills degen är slut. Blanda mjöl, salt, florsocker och smör i en bunke eller en matberedare med kniven isatt
Det här är en av mina favoritkakoroch om man inte vill äta dem som vanliga kakor kan man smula dem över lite vaniljglass och äta som efterrätt - också väldigt gott =)
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten
Vänd dem lite då och då så får de en jämn stekning med lagom mycket färg. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs. Hetta upp en panna med olja eller smör och stek bröden ca 2 minuter
Hacka ihop smör, socker, potatismjöl, bakpulver, vaniljsocker och mjöl, och arbeta ihop till en deg. Pensla med uppvispat ägg och strö på socker och mandel
Därför blev jag förvånad när min bror sa att han inte var så förtjust i den, men det visade sig att han inte gillar mjuka kakor oavsett hur saftiga de är