Första gången jag åt kroppkakor var hos barnens gammelfarmor och jag tyckte att det va så gott. Vi brukar inte ha kroppkakor på vårt julbord, men i år tänkte jag att jag skulle göra några, bara för att det är så gott
I helgen har vi julstökat ordentligt. Vi har köpt nästan alla julklappar och bakat massor av smaskigt. Mattias julgodistradition är snickers, då får man till och med honom att ta på sig förklädet och göra sötsaker (matlagningen delar vi ganska mycket på nu, men baka brukar jag få göra själv ) Det finns många varianter på detta recept, men så här brukar vi göra
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. För ett tag sedan åt vi pepparbiff och ädelostsås och det var så grymt gott så jag måste bara ge er lite helginspiration
Var sugen på att prova på ett nytt småkaksrecept, små kakor är alltid gott att ha hemma till fikat. Kombinationen havre, hasselnötter och mjölk choklad är riktigt god
Ingredienser Portioner. 4 500 g risgrynsgröt (färdigköpt) 1 ägg 1 msk socker 1/2 tsk finrivet citronskal (eventuellt) Till servering hallonsylt eller saftsås till servering Lägg till i inköpslistan
Postat av Elin måndag 21/05 2018 kl. 19. 58 Kommentera. Parisare med stekt ägg. En sak som går hem med förtjusning här hemma är middagsmat serverat som matiga mackor