Gör så här Dela kycklingen, bena ur och skär köttet i mindre bitar. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme
En försvinnande god klassiker. Den lätta och nötaktigt söta marängen skapar en smaksynfoni tillsammans med fluffig osötad grädde och läckert syrliga vinbär, i två färger
Orginalreceptet är med lägre fetthalt på fraichen än den jag använder. Till middag ikväll blev det "fredagsgryta" ut Viktväktarnas kokbok Grytor och gratänger och den var gryyyyym
Recept. 1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min
Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet. Gilla gärna inlägget på Bloglovin’ så att fler få ta del av detta underbara recept
Vad säger ni, ska vi kicka igång helgen med en enkelt efterrätt som lätt går att svänga ihop. Jag älskar enkla desserter och varvar ofta smulade cookies med vaniljyoghurt (delikatess varianten) och bär i glas