Vi åt fisk igår… och konstigt nog så var maken sugen på fisk idag igen. Helt plötsligt, bara från ”ingenstans” så har han ett ständigt sug efter fisk verkar det som
Lägg svampröran i en ugnsfast form med fiskfiléerna ovanpå. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning. Häll över buljongsåsen och gratinera i mitten av ugnen i cirka 20 minuter tills fisken är genomlagad. 500 gram fryst, tinad vit fiskfilé. 1/2 fiskbuljongtärning
Vi firade midsommar med mina föräldrar och syster idag, på midsommardagen. Min paradrätt vid dessa storhelger är alltid Jansson, det passar både till jul, midsommar och påsk
Det blev hemma pannerad torsk med kall sås och potatis. Måste förklara denna bild. fick hjärnsläpp och glömde fota när jag hade lagt upp fint på tallriken
Krydda fisken med salt och peppar och vänd den i ströbröd. Stek fisken på båda sidor i en stekpanna med smör, ca 3 minuter per sida. 300 g vit fiskfilé