Lasagne är ju sååå gott och därför har jag gjort ett eget recept som är viktväktaranpassat. Lika god som "vanlig", eller så nära man bara kan komma i alla fall
I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
Att äta lite mer vegetariskt är bara bra både för miljön och för dig själv, och även för plånboken. I går gjorde jag en risotto med mozzarella som proteinkälla och det blev verkligen smaskigt
Söndag 24 januari 2016. Vegetariskt står på tur i vårt kök idag och det i en färgglad paj som innehåller en rejäl mängd med morötter men som också får färg av gurkmeja
Idag är en väldigt speciell dag för mig. Det är nämligen min och Simons 10 års dag. YES, YES, YES. Måndagar är i vanliga fall långt ifrån min bästa dag under veckan men nu känns den helt OKEJ faktiskt
Polskarätten är namnet på en köttfärsgryta som finns i i kokboken 'Vinterkalas' av Hannu Sarenström. Jag utgick ifrån det receptet när jag gjorde den här vegetariska färsgrytan
Sommarrullar a. k. a den godaste sommarmaten. Vilken helg jag har haft hörrni. Jag tog en lång paus från dator och mobiltelefon men jag tänkte att ni säkert gjorde detsamma och lät därför det vara tyst här igår