Jaha, så har ytterligare en vecka sprungit iväg. Ibland fattar jag inte vart tiden tar vägen. Vardagen är i full gång med aktiviteter i stort sett varje dag och så ska man hinna med att ta det lugnt och njuta också
Har ni aldrig smakat en riktigt god, klassisk mac and cheese så bara måste ni prova detta recept. Med massa ost, massa smak och massa kärlek så har bloggaren Sapodilla Brown skapat detta recept som får det att vattnas i munnen
Tid ca 2 tim (inkl. saltbädden) / 2 pers. Ingredienser. 2 skivor zuccini (ca 0,5 cm tjocka)1/2 pkt fetaost4 vitlöksklyftor1 salladslök1/2 tomat3 msk pinjenötter el valnöttersalt o peppar0,5 msk krossad timjanLimone balsamvinäger som topping (bild nedan)(annars funkar olivolja och pressad citron)Lägg ett tjockt lager med salt på båda sidor av zucciniskivornaLägg dem sedan på ett galler Vänd den varje halvtimme så att vattnet får rinna av på båda sidornaOBS
Jag blev så himla inspirerad av min vän & kollega som hade testat att göra biffar med zuccini. Ja på det spåret var det, även jag var tvungen att prova & goda blev dom
Imorse var jag iväg på ett spinningpass och behövde därför ladda med en frukost rik på kolhydrater. Jag var inte sugen på havregrynsgröt, som annars är väldigt bra för det ändamålet, så istället vände jag mig till min favoritingrediens
Spenat/fetaost biffar. Igår var det min tur att laga mat, det blev som vanligt vegatariskt. Spenat och fetaost biffar stod på menyn och kan ni tänka er att dom blev SÅ GODA
Vitkål är perfekt att använda som alternativ till pasta och passar utmärkt till köttfärssås. Spagetti och köttfärssås var tidigare en av mina favoriträtter och något jag saknade när jag slutade med vetemjöl