brysselkål

brysselkål

  • 7 Recept
Låt oss tala om kesoplättar

Låt oss tala om kesoplättar

2 Februari 2016. Frukost,. Glutenfritt,. Lunch eller middag,. Mellanmål. Keso,. Kesoplättar. Låt oss tala om kesoplättar
Brysselkål med Apetina

Brysselkål med Apetina

Koka brysselkålen i lättsaltat vatten ca 5 min för färsk och ca 3 min för fryst. Fräs brysselkålen i smöret i en panna 2 – 3 min. 500 g brysselkål
Brysselkål med vitlök och citron

Brysselkål med vitlök och citron

Skölj och ansa brysselkålen och skär dem i halvor. Lägg i brysselkålen och stek några minuter. Tillsätt vitlöken och låt brysselkålen bli som lätt karamelliserat bruna och mjuka inuti
Ugnsrostad brysselkål

Ugnsrostad brysselkål

Om du tycker om kål så måste du prova att ugnsrosta brysselkål. Denna gången gjorde jag brysselkålen hela, men nästa gång ska jag halvera dem och lägga i marinad ett tag
Brysselkål med bacon och dadlar

Brysselkål med bacon och dadlar

Rostad brysselkål med bacon gjorde jag till kalkon som jag serverade på en Thanksgivingmiddag för några år sen