Spara recept. Så här gör du. 20 minuter. Koka äggen (krämig gula). Häll av spadet och hacka sillen. Blanda med hackat ägg, majonnäs, lök, kaviar och dill
Blanda ihop alla ingredienser till en smet. Hetta upp en stekpanna med släpplätt-beläggning. Häll i 1/4 del av smeten i ett jämnt tunt lager så att det blir ett runt flarn, ca 15 cm i diameter
Joel Holmberg SKRIV UT RECEPTET. 4 portioner Ingredienser 1 kg potatis, King Edward, Fontane, Mandel eller vilken sort ni tycker om 1 dl mjöl 3 dl rivna morötter ½ squash, grovriven 1 ägg 1 ½ dl ströbröd 2 msk margarin eller smörolja 2 krm svartpeppar 1 tsk salt Av
Skala och koka sparrisen enligt receptet här bredvid. Linda 1 skiva skinka runt varje sparrisstjälk. Lägg sparrisen på ugnsfasta tallrikar och strö över ost
Ville testa mina nya baugetteplåtar samt prova att baka med Manitoba Cream mjölet jag köpt för ett bra tag sedan, så det blev sådeles inga surdegsbaugetter