Rosta nötter/mandlar hastigt i en varm, torr stekpanna, ställ åt sidan och låt svalna och hacka grovt med en vass kniv • Vispa grädden ganska löst, den får inte bli grynig och ställ undan i kylen • Mosa lingonen med en visp några minuter så att bären blir lite fluffiga • Blanda ihop grädde och bär och servera i portionsskålar tillsammans med nöt/ mandelhacket
För nån vecka sen så provade jag det här receptet efter att jag hittade lövbiff med bra pris. Har aldrig lockats av just ”stroganoff-delen” när det kommer till namnet på den här rätten eftersom korv stroganoff måste vara min topp tre värsta maträtt
Blanda mjöl, socker, kakao, vaniljsocker, ägg, sirap och smöret till en jämn smet. Häll upp smeten i en smord och ströbröad form, gärna med avtagbara kanter
Jag är en stor förespråkare för vardagslyx. Därför dricker jag vatten i vinglas, äter gärna ur fina skålar och på fina tallrikar och äter choklad i princip varje dag
. Det är inte ofta det serveras fikabröd här hemma, men det är hyggligt ofta och mycket jag bakar. Anledningen till detta är att jag sköter kioskförsäljningen för Qviding Fifs Damlag
Dom här supergoda kakorna bakade jag för ett tag sedan, men har inte riktigt haft tid att blogga om dem och nu håller det på vara dags att baka en ny sats för de har en förmåga att försvinna