Färs/nöt/fläsk

Färs/nöt/fläsk

BIFFAR MED FÄRSKOST

BIFFAR MED FÄRSKOST

Man tager vad man haver, är något jag ofta kör efter här hemma. Ofta för att göra slut på något som är på väg att bli gammalt, så också den här gången
Köttfärslimpa med kokt potatis, ärtor och gräddsås

Köttfärslimpa med kokt potatis, ärtor och gräddsås

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Köttfärslimpa 500 gram nötfärs 1 msk tomatpuré 1 tsk timjan 1,5 dl mjölk 0,5 dl ströbröd 2 tsk färsk rosmarin , hackad 1,25 tsk salt 0,5 tsk svartpeppar 1 st ägg 1 st gul lök Sås 1 msk vetemjöl 1 nypa(or) salt 1 nypa(or) svartpeppar 3 dl grädde 1 msk köttbuljong , alt