Lägg de brynta fiskarna på de varma tallrikarna i ugnen. Steker du bara en fisk kan du ställa in stekpannan med den brynta fisken direkt i ugnen i stället
Tärna fisken, salta den och lägg åt sidan. Häll på grädde och lägg i fisken. Fisksoppa med rotfrukter (4 port. 1 l fisk- eller grönsaksbuljong (vatten + tärning/fond). Låt koka ytterligare 5 min, tills fisken är fast och vit. 1 l fisk- eller grönsaksbuljong (vatten + tärning/fond)
Häll på fiskbuljong och grädde. i fisken, citronskal och saft. Koka färdigt fisken i 2 minuter, smaka om det behövs ytterligare salt och peppar. 7 dl fiskbuljong. 300 g potatis i bitar 2 st morötter eller stavar 1 st gul lök hackad smör 7 dl fiskbuljong (vatten + fond eller tärning) 2 dl vispgrädde salt och nymalen svartpeppar 400 g miljömärkt torskfilé tärnad 0
Lägg den vita sparrisen på fisken. Blanda ingredienserna till såsen och häll över fisken. Garnera den färdiga fisken med citronskivor, räkor och dillkvist , servera kokt, pressad potatis till
Tina fisken och torka av. Fördela ostsmeten ovanpå fisken och strö baconröran ovanpå. Det blev väldigt gott och de små godingarna åt med god aptit, man äter alldeles för lite fisk
Hällefilé, är det någon av er som hört talas om den sortens fisk tidigare. Vi hade det inte i alla fall, men plötsligt så låg det sådana i disken hos fiskenbilen där vi ibland handlar firre, och naturligtvis var vi tvungna att köpa hem och prova
11 tärning fiskbuljong. 1200 g torsk 200 g lax 1 liten paprika 5 små potatisar 2 tomater 2 morötter 0,5 liten squash 0,5 purjolök 1,5 l vatten 1 tärning fiskbuljong 3 dl crème fraiche 200 g räkor i lake 0,5 citron, saften 1 dl dill, hackad salt och pepparSkär torsk och lax i små bitar. Koka grönsakerna i fiskbuljongen i 20 minuter, på låg värme