I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Kycklingrulader. 4 port. 800 g kycklingfile1 paket bacon2 schalottenlökar eller en gul lök1 vitlöksklyfta2 msk hackad persilja150 g färskost av valfri sort, jag använde Arlas med paprikasmaksalt & peppar
Bryn paprikan och löken i en stekpanna med hälften av olivoljan tills de mjuknar. Tillsätt sedan kalamataoliver, tomater och feta och ta bort stekpannan från spisen
God kväll. Efter en härlig shoppingdag i Stockholm igår har söndagen varit precis som vanligt. Lite jobb, ett bra träningspass, lite fixande inför veckan och till sist en mysig middag framför tv
Blanda köttfärs, vitlök, chilisås och salt till en jämn färs. Forma färsen till 2 biffar per portion. Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida
Kvällens middag bestod av goda biffar, sås, klyftpotatis och haricoverts. Gott tyckte stora som små. Under tiden vi lagade biffarna och såsen, skötte potatisen sig självt i ugnen
Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts