Hade en fin vän över på besök häromdagen och bjöd då på denna goda tacopaj. Faktiskt första gången som jag lagar och äter tacopaj och jag blev riktigt imponerad
Tryck ut pajdegen i en pajform, så att botten och kanter blir täckta. Häll köttfärsröran i det förgräddade pajskalet och häll sedan över äggstanningen och toppa med osten
Den smördeg som inte gått åt till botten brukar jag dekorera pajen med på olika sätt. Smörj en cirka 27 cm i diameter pajform och klä med smördegen. Sätt in pajen i ugnen på 200 grader i cirka 35 minuter
Oj, vad det var länge sen jag ätit paj. Idag bakade jag tre pajer, två vanliga och en LCHF. Det blev räk och tonfiskpaj och sen en bacon och trattkantarellpaj med vanligt botten
När du fått ihop en fin deg kan den pressas ut i en pajform eller springform. Om pajen får färg för snabbt, lägg på lite ugnsfolie på toppen så den inte bränner