Cook Time. 5 Min. Vegetarisk caesardressing. Yield. 5dl. 80 Min. BBQ-sås med vitlök. Servings. 4. 30 Min. Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochips och
2 portioner. 300 g laxfilé utan skinn. salt och nymalen svartpeppar. olivolja med citron att ringla över (kan ersättas med olivolja och några droppar citronsaft)
Enkelt och ljuvligt. Lax och västerbottensost i fin kombo. 8 portioner 8 portionsbitar lax 200 gram riven västerbottenost 5 dl grädde 1 dl chilisås salt och peppar Lägg laxen i en form
När jag bjöd Karin på födelsedagsmiddag för några helger sen lagade jag lax med citronsås. I kväll, när jag fixade mat till mig och Johan, använde jag i stället lime vilket också blev riktigt gott
Den här maten bjöd Stefans bror på när vi var där på middag senast. Det var så himla somrigt och gott. Nu i veckan när vi fick besök försökte vi oss på en copycat
Gör såhär. Värm ugnen till 200°. Tvätta och strimla purjolöken. Lägg purjolöken i botten av en ugnsform. Skär laxen i portionsbitar, ta bort skinnet, och lägg över purjolöken
Igår var det Fars dag och jag åkte hem till mina föräldrar och firade pappa med lite trisslotter. Mamma tillaga en god middag bestående av färsk lax och rökt lax
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj potatisen och skär i tunna skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak