Det här är Skogaholms recept som de själva gav ut för många år sedan i en tidning för hemmabagare. Väldigt kul tycker jag och smaken påminner helt klart om skogaholmlimpan
Helloo. Här kommer jag med en underbar god cheesecake, kall och saltig men ändå söt i smaken. Min favoritkaka är en god färsk Snickerskaka, men hur gott vore det inte att göra den kakan som en cheesecake istället
Jag har aldrig varit jättejätte förtjust i semlor. Jag äter en om året och tycker det är helt ok, det handlar väl egentligen mest om att jag tycker det finns så mycket annat som är godare
Lasagne Bolognese- en klassiker man aldrig tröttnar på, så enkelt, krämigt, gott och mättande. Jag serverade lasagnen med Kidneybönsallad, det tog ca 1,45 minuter att tillaga lasagnen tillsammans med alla förberedelser
Först ut från mitt tårtkalas blir receptet på morotskakan. Den är från Systrarna Eisenmans bok Två systrars söta, där kallas den Ultimata morotskakan och indeed it is
Detta recept är det enda man behöver och kakan är så god att det helt plötsligt är överflödigt att beställa en morotskaka på fiket för de är inte lika goda
Sedan ett tag tillbaka har jag ätit havregrynsgröt till frukost i ett försök att vara lite nyttig. Så igår pratade jag plättar med en vän som tipsade om dessa godingar gjorda på ovan nämnda gröt
Receptet på dessa kakorna kommer från min moster och tillhör mina favoritrecept på småkakor. De blir så där härligt sega och konstigt nog aldrig särskilt långvariga i mitt kylskåp
Alltså, ni vet de där härligt sega kakorna man kan köpa på Subway. Här är de. Prova. 150 g smör3. 5 dl socker2 msk sirap 2 tsk vaniljsocker1 ägg1 äggula4