Hade en så himla fin och bra midsommarafton. Den bästa på flera år känner jag nog. Dock kändes det mindre bra att komma till ett översvämmat badrum i stugan på torsdagskvällen och inse att det varken skulle bli uthyrning av stugan i sommar, ingen egen vistelse där och framför allt en jäkla massa jobb och dyra pengar
Pannacotta måste vara den absolut enklaste (och kanske godaste) efterrätt man kan göra. Den går att göra åtminstone en dag innan den ska serveras och det tar inte många minuter att koka ihop den
Tina bären. Varva müsli och bär i 4 ugnsfasta portionsformar eller 1 stor form. Vispa äggvitorna styva. Tillsätt lite socker under vispningen tills marängen tjocknar
So long carbs, jag kommer att sakna er. Igår var första dagen och det gick riktigt bra. Det blev stekt ägg och bacon till frukost, kokt lamm till lunch och kycklingsallad till middag
I påskas lyckades jag få till en träff med min barndomskompis Karl. Vi ses sällan då han bor i Norge och jag här i London och innan han flyttade till Norge var han en vända i Italien också
Hacka chokladen, blanda ingredienser i en värmetålig bunke. Koka upp en kastrull med vatten, låt kastrullen sjuda och ställ i bunken med alla ingredienserna
Ställ åtta små dricksglas upp och ner på en arbetsyta. Klipp plastfolie i 8 x 14 cm stora bitar. Hacka med en vass kniv dajmbitarna och ställ dem åt sidan
Detta måste vara en av de godaste pajarna som finns. en klassisk smulpaj med äpple och kanel. Just till smulpaj så vill jag ha en härlig vaniljsås, inte för tunn och inte för tjock utan lite så där lagom krämig