De blev långt ifrån lika snygga som mina polkagrismacarons med chokladfyllning, men ack så goda. Lime macarons, ca 20 st3 rumstempererade äggvitor2 msk strösocker110 g mandel, skållad och skalad200 g florsockergrön karamellfärgfyllning
Jag har testat det här receptet väldigt många gånger eftersom en vän av mig alltid lyckas med det och jag har fått provsmaka hans macaroner och dom är helt underbara
Wow viken helg. Den har gått i 180 ganska exakt från tiden då klockan slog 5 i fredags. Tanken var att jag skulle lägga upp ett inlägg efter att jag kom hem från bikini fitness workshopen igår, men kroppen förmådde inte att resa sig upp ur soffan innan det var dags att åka på söndagsmiddag
Testade idag för första gången att baka macarons. Det finns två olika sätt att göra macarons. Ena sättet där man vispar äggvitan och kokar upp en sockerlag och gör som en slags italiensk maräng
Det finns massor med goda efterrätter som man kan göra utan gluten och socker. Kom på att jag lovat er att lägga ut recepten på dessa två desserter idag, så här kommer dem
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Semeldagen idag. Haha, man kan knappast vara mer taggad på sådana här söta högtider som jag. I år har jag dock redan förätit mig på semlor så kommer nog hoppa över