Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar. Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Förra veckan var det pizza med fetaost och soltorkade tomater. Den här veckan slängde jag ihop en sallad med just den underbara kombinationen till lunch en dag tillsammans med ett gäng andra godsaker som quinoa, oliver, cashewnötter o
Så himla goda bullar och kan vara de godaste jag har bakat. Blev lite wienerbrödkänsla och smaken av vanilj och apelsin med mandel på toppen blev superduper gott
Mannen fyllde ju år häromdagen så i söndags firade vi med födelsedagsfika. Det är vid dessa tillfällen, när någon i familjen fyller år, som jag passar på att baka
Idag har Edla hjälpt till i köket. Det är hon som gröpte ur tomaterna. (OK med lite av mammas hjälp) Sedan fräste hon köttfärsen medan hennes mor hackade lök mm Sedan fyllde hon två av tomaterna med köttfärs och en klick creme fraich och sedan locket på och in i ugnen