Gratänger

Gratänger

Kassler hawaii

Kassler hawaii

Ingredienser Portioner. 4 1 purjolök 1 röd paprika 1 burk ananasskivor (à 576 g) 1 msk olja salt peppar 1 msk curry ca 500 g kassler Sås 2 dl vispgrädde 1 dl chilisås 1 dl riven ost 4 port ris Sallad 1 röd paprika 1 kruksallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Janssons frestelse

Janssons frestelse

Ingredienser Portioner. 8 3 stora gula lökar 1 1/2 kg fast potatis 2 msk smör eller margarin (att steka i) 3 burkar ansjovisfiléer (à 100 g) 4 dl vispgrädde 2 dl mjölk 2 msk ströbröd 3 msk smör eller margarin (att klicka över) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Krämig Janssons frestelse

Krämig Janssons frestelse

1,2 kg god potatis i fina strimlor. 13 små gula lökar, hackade. 150 gr smör. 13 dl grädde. 13 dl mjölk. 11 msk strösocker
Mannerströms goda Janssons frestelse

Mannerströms goda Janssons frestelse

6 potatisar, stora [ca 1 kg] ca 3 msk smör 2 gula lökar 3 dl vispgrädde 1 msk orökt kaviar 200 g ansjovisfiléer, av skarpsill 1 msk ströbröd, siktat salt (efter smak) peppar (efter smak)
Klassisk Janssons Frestelse

Klassisk Janssons Frestelse

2 stora gula lökar. 700g potatis av mjölig sort. 250g Grebbestads ansjovis (2 burkar). 3-4 dl vispgrädde. salt, peppar
Vegetarisk lasagne

Vegetarisk lasagne

Lasagne med en vegetarisk tomatsås. Aubergine och morötter ersätter köttfärsen. En god béchamelsås fullbordar rätten