JAPANSKT

JAPANSKT

  • 9 Recept
Yakiniku med ris

Yakiniku med ris

Skär köttet i mycket tunna strimlor. Ansa, dela, skölj och strimla purjolöken. Marinad. Blanda soja, sherry, riven vitlök, honung och ingefära i en skål
Yakiniku (Stekt nötkött)

Yakiniku (Stekt nötkött)

Stekt nötkött är ganska populärt i Japan både för att äta ute och hemma. Det finns många Yakiniku restaurang och du kan hitta många typer av såser för Yakiniku
Japansk Yakiniku

Japansk Yakiniku

« Tillbaka till bloggen. Japansk Yakiniku. Av Johanna Bergqvist,. 21 maj, 2013 14. 51. i Middagstips. Det här med middags inspiration kan vara ganska svårt ibland
Yakiniku med sesamfrön och purjolök

Yakiniku med sesamfrön och purjolök

Blanda alla ingredienser utom sesamfrön och purjolök. Låt köttet marinera i 2–6 timmar. Hetta upp en wok eller stekpanna med lite olja och stek hastigt köttet på hög värme
Lättlagad Yakiniku

Lättlagad Yakiniku

1. Blanda sojan med mirin, sherry, socker, ingefära och pressad vitlök. Skär köttet i mycket tunna skivor
Yakiniku på lövbiff

Yakiniku på lövbiff

Yakiniku på lövbiff (4 portioner)600 gram finstrimlad lövbiff0,5 dl sesamfrön1 msk olja10 cm finstrimlad purjolökYakinikumarinad1 dl japansk soja2 msk strösocker1 msk finriven ingefära0,5 msk sesamolja1 pressad vitlöksklyftaGör så hör
Yakiniku

Yakiniku

Måste tipsa om denna goda och snabba rätt. Ibland äter jag yakiniku ute på lunchställen och det är gott och lite speciell med sin söta sås
Yakiniku

Yakiniku

En japansk jättegod rätt som jag fick en gång i Sthlm i ett köpcemtrum. såå god smak. )Till 4 persRis till 4 persYakiniku
Biff Yakiniku - asiatisk biff

Biff Yakiniku - asiatisk biff

Mums säger jag om den japanska rätten Yakiniku. Härliga fräscha smaker och nu på sommaren tycker jag att det passar utmärkt med ett glas matigt rosé i glaset