Idag har jag julpyntat, äntligen gjort. Väldigt mysigt när det väl är uppe. Igår bakade jag dessa mjuka pepparkakor, jag har en form från Wilton som det blir 12 stycken söta mini sockerkaksformskakor i
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
Det är sällan jag bakar kakor men när Månadens Sötsak blev just småkakor kunde jag inte hålla mig. Jag testade att baka några spröda goda chokladiga kakor och jag blev himla nöjd
Nutella Cookies. Dessa kakor är farligt goda, när man väl har smakat är det svårt att sluta äta. Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
10–15 bitar. Ugn. 180°. 1. Smält choklad, smör och florsocker i en skål försiktigt i mikron. Rör om då och då så att chokladen inte bränns, den ska bli slät och blank