Smögåstårta

Smögåstårta

Gubbröra (Per Morbergs)

Gubbröra (Per Morbergs)

125 gram anjovisfilé (helst Grebbestads ansjovis original). 14 st hårdkokta ägg. 11 st rödlök
Laxcheesecake

Laxcheesecake

250 g kavring. 1100 g smör. 14 st gelatinblad. 1250 g lax. 12 dl crème fraîche. 12. 5 dl turkisk yoghurt. 10. 5 st rödlök
Räkbakelse med ostkrokskross

Räkbakelse med ostkrokskross

300 g färskost 2 dl crème fraîche 200 g räkor, skalade (MSC-märkta) 1 kruka dill, färsk 1 rödlök 1 burk röd stenbitsrom (MSC-märkt) 1 citron, saften salt peppar 18 skivor formfranska
Krämig och lyxig smörgåstårta

Krämig och lyxig smörgåstårta

Börja med att lägga ut tre brödskivor som botten. Lägg resten av skivorna ovanpå och skär ut en rund tårta
Fruktig och saftig smörgåstårta

Fruktig och saftig smörgåstårta

Blanda mjöl, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren. Gör två avtryck med ett matskedsmått i mjölet och fyll dem med smör & rapsolja
Extra stor och läcker smörgåstårta

Extra stor och läcker smörgåstårta

Gör så här för att göra brödet. Blanda båda mjölsorterna, salt, socker och jäst i beredningsskålen, med plastkniven monterad, i matberedaren
Skaldjurscheesecake

Skaldjurscheesecake

Mixa brödet till smulor. Blanda med smält smör. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant klädd med bakplåtspapper, 24 cm i diameter