desserter

desserter

Frasiga korgar till desserter

Frasiga korgar till desserter

Sätt ugnen på 200°. Tina vårrulledegen i förpackningen. Smält smöret och pensla 6 cocotteformar med smör
Äppelpajspannacotta med krisp

Äppelpajspannacotta med krisp

2 gelatinblad 2,5 dl vispgrädde 1 dl strösocker 2 tsk malen kanel 2,5 dl gräddfil. 1Topping2-3 syrliga äpplen (gärna svenska) 1 tsk malen kanel 1 msk strösocker 25 g smör
Grundrecept på gelato

Grundrecept på gelato

Grund2,5 dl grädde 1 l mjölk 360 g strösocker 120 g äggula. Pistage4 dl pistagenötter, rostade. Hasselnöt4 dl hasselnötter, rostade
Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila

Crème Brûlée à la Leila5 dl vispgrädde 1 dl mjölk 5 äggulor 1 dl strösocker 1 vaniljstång, färsk
Italiensk maräng

Italiensk maräng

En av mina nya stora favoriter är italiensk maräng. Jag toppar just nu tårta, cupcakes, cheesecake, kladdkaka you name it med denna fantastiska massa
Maränger

Maränger

15 Mar. 06. 00. Maränger. 0kommentarer. Hade lite äggvita över så jag passade på att göra lite gula maränger. De kanske blir använda till påsk, vem vet =)
Crème brûlée

Crème brûlée

Ingredienser Portioner. 8 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 1 1/2 dl mjölk 7 äggulor 1 1/2 dl strösocker 5 msk råsocker Lägg till i inköpslistan
Rabarberparfait med flädergranité

Rabarberparfait med flädergranité

Kikar in en liten snabbis bara för att önska er alla en trevlig tisdag. Idag bjuder jag er på ett recept med riktigt somriga smaker
Fyllda smördegsrullar

Fyllda smördegsrullar

4 frysta smördegsplattor, ca 320 g. 200 g Apetina vit ost. 2 krm svartpeppar. ½ dl hackad mynta. 1 ägg. 4 frysta smördegsplattor, ca 320 g 200 g Apetina vit ost 2 krm svartpeppar ½ dl hackad mynta 1 ägg
Klassisk ostfondue

Klassisk ostfondue

Instruktioner. Gnid in fonduegrytans botten och väggar med en delad vitlöksklyfta. Blanda den rivna osten med en msk maizena