Skomakarlåda! Du behöver. 4 skivor oxfilé. 800 gram mjölig potatis. 2 1/2 dl mjölk. 2 msk smör. 1 pkt bacon. 4 dl rött vin. Kalvfond Mikaela C -
Skomakarlåda – recept Börja med rödvinssåsen, skiva löken tunt och stek mjuk i matolja. Tillsätt svålen från sidfläsket som ger smak till såsen men lyfts ur innan servering mittkok.expressen.se
Vegansk köttfärslimpa med svampsås och rotsaker i ugn *I annonssamarbete med Anamma Sverige*. Hej vänner. Hoppas allt är fint med er. Hösten är i full rulle och det är inte långt nu innan julen börjar göra sig påmind igen Jävligt gott
Sejfilé i ugn med crème fraiche Ingredienser till 2 portioner. 350 g sejfilé utan skinn. salt och nymalen svartpeppar. saften av ½ citron. ½ burk crème fraiche Farmors mat