Såser

Såser

Dansk remoulade

Dansk remoulade

Rör ner majonnäsen och senapen i crème fraichen. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Smaka av med salt och peppar
Ryggbiff med grönpepparsås

Ryggbiff med grönpepparsås

2 Skivor ryggbiff. Grönpepparsås. 4 st schalottenlökar. grönpeppar i. 1/4 dl konjak. 1 msk kalvfond. 3 dl matlagningsgrädde
Flamberad oxfilé med grönpepparsås

Flamberad oxfilé med grönpepparsås

Ingredienser 4 bit(ar) oxfilé , à 160 g 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar 2 cl Konjak Grönpepparsås med chili 1 msk smör 2 dl vatten 2 msk Konjak 1,5 dl grädde 1,5 msk kalvfond 1 odefinierad vitpeppar 2 msk grönpeppar , i lag 0,5 msk senap , 0,5-1 msk, fransk matlagningssenap 1 odefinierad maizena , plus vatten 1 tsk chiliflakes , eller färsk chili 1 odefinierad salt 1 odefinierad sojakulör Köp receptet
Extra enkel bearnaise

Extra enkel bearnaise

Vid det här laget vet du att jag gillar snabbt och enkelt. Denna bea har min kompis lärt mig, jag har gjort om vissa saker, så här är min version
Hemmagjord bearnaise

Hemmagjord bearnaise

Igår gillade vi entrecote som serverades med en hemmagjord bearnaise. Till detta serverade vi smörstekta brytbönor samt ugnsrostade cocktailtomater
Majonäs och Aioli

Majonäs och Aioli

Aioli kan du variera i en oändlighet. Du kan ha allt i från vitlök, chili, persilja, basilika osv. i. Det är bara fantasin som kan sätta stopp för vad du inte kan ha i
Rostbiff med dragon- och vitlökssås

Rostbiff med dragon- och vitlökssås

Nu är det dags att ge er receptet på Schlagerpartyts huvudrätt, svårt att kalla det varmrätt eftersom det var kall rostbiff med en god kall sås som jag serverade
Dansk remouladsås

Dansk remouladsås

1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta