Ingredienser 4 bit(ar) oxfilé , à 160 g 1 odefinierad salt 1 odefinierad svartpeppar 2 cl Konjak Grönpepparsås med chili 1 msk smör 2 dl vatten 2 msk Konjak 1,5 dl grädde 1,5 msk kalvfond 1 odefinierad vitpeppar 2 msk grönpeppar , i lag 0,5 msk senap , 0,5-1 msk, fransk matlagningssenap 1 odefinierad maizena , plus vatten 1 tsk chiliflakes , eller färsk chili 1 odefinierad salt 1 odefinierad sojakulör Köp receptet
Aioli kan du variera i en oändlighet. Du kan ha allt i från vitlök, chili, persilja, basilika osv. i. Det är bara fantasin som kan sätta stopp för vad du inte kan ha i
Nu är det dags att ge er receptet på Schlagerpartyts huvudrätt, svårt att kalla det varmrätt eftersom det var kall rostbiff med en god kall sås som jag serverade
1. Tips. Passar perfekt till rostbiffsmackan med rostad lök och snittgurka och till den friterade spättan med räkstjärtar och citronklyfta samt till skivad torskrom på danskt rågbröd med citronklyfta