När jag planerar vad vi ska äta under veckan försöker jag att få till en bra balans mellan nya maträtter med lite mer krävande smaker och enklare maträtter med lite mer invanda smaker, som t
Vill man kan man ha lite solroskärnor eller liknande uppe på som jag gjorde. Testade att baka detta receptet på ett nyttigt bröd som jag hittade när jag sökte runt på lite olika recept i morse
Har någon av er som testat receptet på Lussebullarna jag lade ut i fredags. Jag kommer självklart skriva en liten sammanfattning om hela helgen när jag är hemma igen
Tillsätt lite chiafrön, jag hade ca 1 tsk chiafrön till 1 dl sylt. Vill du ha receptet på daddelcreme så googla "daddelcreme Victorias provkök" Ha en fin kväll 1,2 dl havregryn 1/2 msk agavesirap 1 msk daddelcreme (kan uteslutas eller ersättas med 2 färska dadlar) 1/2 dl mjölk 1 msk kokosmjöl
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Hade det varit så att jag kunde äta en vanlig semla hade jag gjort det idag. Semlor är nog ett av få bakverk som jag verkligen gillar, men eftersom jag inte äter gluten får jag hitta andra alternativ
Jag har en tendens att fastna för vissa maträtter, smaker och livsmedel. När jag väl gillar något äter jag det typ varje dag tills jag tröttnar på det eller tills jag hittar något som är mer spännande
Kokosgröt / Paleogröt. 2 ägg. 1 msk kokosmjöl. 1 dl kokosgrädde. Salt. Kardemumma. Vaniljpulver. Vispa ihop på låg värme i en kastrull till bra konsistens