Sätt ugnen på 180 grader. Smält smöret i en rymlig kastrull och ta bort kastrullen från värmen. Tillsätt ev den vita chokladen och låt den smälta i smöret
Toscakaka i långpanna 6 ägg6 dl socker7,5 dl vetemjöl3 tsk bakpulver150 g smält smör1,5 dl mjölk Gör så härVispa ägg och socker vitt och pösigtTillsätt de torra ingredienserna växelvis med mjölk och smörGrädda i långpanna i 175 grader i ca 15 min (känn med sticka om kakan är färdig) Under tiden kakan gräddas görs enToscasmet 200 g smör2 dl socker5 msk vetemjöl5 msk mjölk4 dl mandelflarn el skållad och hackad sötmandel Gör så här Blanda alla ingredienser till smeten i en kastrullVärm på svag värme tills allt löst sigBred smeten på den varma kakan och grädda i ytterligare ca 10 minuter, tills den fått fin färg Toscakaka i långpanna 6 ägg
Grädda mitt i ugnen ca 7 minuter eller tills kakorna fått fin färg. Ugn 200 grader. Hacka samman matfettet med sötningsmedel, vaniljsocker och 2 dl vetemjöl