Ja hej vad det går, snart är det Jul. såg att Carolin med bloggen St Heaven Street hade gjort Saffrans macaroones så jag tänkte att det där får jag nog allt testa i år eftersom jag inte kom till skott förra året som det då var tänkt
HEJ på er,. Hur har ni det. Jag är ledsen för att det är glest mellan inläggen just nu men skolan tar enormt mycket tid, barnen är förkylda och jag själv försöker hänga med i ett tempo som just nu är liiiite för högt
Tjenixen på dixen. Jag lyckades fota mina cupcakes idag så att jag kan lägga upp receptet. Men nu sitter jag här och bråkar med min dator, den har blivit mer än lovligt seg de senaste veckorna
Daimbiskvier. Dessa Daimbiskvier är ett underverk, de bara smälter i munnen när man äter dom. De har allt en kaka ska ha något knaprigt något segt och något sött
Rör rumsvarmt smör och farinsocker pösigt, gärna med elvisp. Vispa i äggen ett i taget. Rör i filmjölk. Blanda mjöl, kanel, kryddnejlika, ingefära och bikarbonat och rör ner i smeten
Jaha ja, julen närmar sig och här på bloggen har det varit TYST ganska länge nu. Det går lite upp och ner när det gäller bakning och matlagning och senaste tiden har det varit mycket med skolan så hinner inte riktigt med det jag vill i köket