Otroligt goda smaker blev det på köttet. Det blev en härlig sky kvar i pannan när jag tagit upp köttet men jag valde att inte göra någon sås av den denna gången utan frös istället in den
Gott nötkött grillat rare med kålrots & sötpotatisgratäng. Det är ju verkligen något speciellt med kött och i helgen har vi verkligen unnat oss bra kött
Även om jag försöker låta bli att äta rött kött, händer det att slinker ner en bit ibland. Jag äter bara kött av god kvalitet och aldrig, aldrig fläskkött
(Känn med fingern mellan köttet och potatisen att det är varmt). Oxfilé i ugn eller som vi säger Kajsas oxfilé är en "allt i ett" rätt där endast man behöver en grön sallad för att komplettera, och endast grönt i salladsskålen, för det finns så mycket rött, gult och orange i formen att om du blandar tomat och röd paprika i salladen så försvinner den på tallriken
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Ugnsbaka den sedan i ca 225 graders värme tills den är krispigKebabröra200 g kycklingkebabkött (eller annat kebabkött om du hellre vill det)1 burk champinjoner1 gul skivad lök½ dl Felix Kebabsås½ dl ajvar relishKebabkryddaFräs kött, champinjoner och lök
Jag har ju gjort köttgryta många gånger förut men då använt mig av högrev för det mesta. Kommer ni över ett sånt köttstycke någon gång så tycker jag absolut ni ska testa denna grytan
Ta upp strax innan köttet är tillagat, lägg åt sidan och stek nästa omgång på samma sätt. Häll tillbaka första omgången kött och krydda med grillkrydda och svartpeppar samt rör ner sambal olek
Jag har redan glömt bort den kompletta menyn, men där fanns bland annat ostron, pilgrim i sitt skal, en ny spännande tolkning av dillkött med kalvbräss, en ryggbiff och entrecôte som legat i mörpåse i sex veckor hemma i kylen