Hej. Jag har tänkt ett tag att jag lagat alldeles för lite pasta på senaste. Visst, det kanske inte är det nyttigaste och mest avancerade i hela världen, men det är ju såååå gott
Börja med dressingen. Blanda vinäger, salt, nymald peppar, senap, honung och olivolja i en skål. Dela salladen i mindre bitar och skölj dem i kallt vatten, lägg dem i ett durkslag och låt dem rinna av ordentligt
Hej kompisar, det doftar magiskt i mitt kök just nu. När jag gjorde squashsoppa häromdagen blev jag helt förskräckt när jag läste innehållsförteckningen på grönsaksbuljongen jag hade i skåpet, det var en ekologisk från Knorr
Har aldrig riktigt fattat grejen med pesto tills i somras när min tjejkompis och jag hade picknick på stranden och hon envisades med att vi skulle ha pesto till
Ikväll när jag kom hem från jobbet var varken jag eller Erik superhungrig och därför kändes det som att ambitionsnivån för kvällens middag låg väldigt lågt