Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. En riktigt krämig och god räkpasta. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Så här gör du. 40 minuter. Lägg kycklinglårfiléerna på ett smörpapper. Platta ut dem. Salta och peppra lätt. Lägg en tesked färskost på varje filé och rulla ihop dem
1. Tillbehör. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. 2. Kyckling. Skala och finhacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans med kycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Gratinerad tacokyckling. Godmorgon allesammans. Hoppas ni alla fått en god natts sömn och vaknat upp till en lika underbart solig torsdagsmorgon som jag
en fräsch sallad som blir klar på nolltime. för 2 pers. 4 ägg150 g skalade räkor ( jag använder Kosterfiskarns LyxRäkor på burk )1 påse machesallat3 små späda morötter2 tomater2 msk kesella 1%1 msk majonnäshårdkoka äggen, skala, dela i halvor och salta lätt
Gör så här. Hacka löken grovt eller strimla den. Låt löken fräsa sakta i smör ca 10 minuter. Pudra över mjölet, rör om och tillsätt fond, mjölk och grädde
Det är måndag och åter vardag. Det fordrar god mat efter veckans första arbetsdag, som t ex dessa snabblagade biffar med tzatsiki, lite grönt och pitabröd
1. Koka pastan. 2. Skär korven hur du vill, bara det går fort. Skär lök och paprika likadant. Stek dem i rapsolja för att förstärka korvens härliga rapssmak