Ungersk gulasch Låt koka upp, sänk sedan värmen och låt grytan småkoka till köttet blir mört. 2 gula lökar / 6 vitlöksklyftor / 0,5 purjolök / 200 g rotselleri / 1 spansk peppar / 0,5 kg ytterlår / 1 dl tomatpuré / 0,5 - 0,75 l vatten / 2 köttbuljongtärningar / 2 msk svartpeppar / 1 msk flingsalt / 0,2 - 0,3 dl rödvin / 2 msk kummin / 1 grön paprika / 1 röd paprika / smör att fräsa i. / 2 köttbuljongtärningarcat's bak- och matblogg
Indiskt ris Pimpa ditt ris på detta indiska sätt. Så gott. Till 4 portioner behöver du. 3 dl basmatiris. ½ krm kardemummakärnor Vego Inspira
Pannkaksrulle - Hemmets Journal 1500 g köttfärs. 500 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 1 st gul lök 250 g champinjoner 0. 125 g smör Hemmets Journal
Fläskfilégratäng 1Putsa och skiva köttet. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör Hemmets Journal
Revbensspjäll kokta sedan grillade Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme receptfavoriter.se
Torskrygg med rökt fläsk, champinjoner och rödvinssås Lättrimma torsken i saltat iskallt vatten i ca 30 minuter Förbered under tiden resten. Skala smålökarna och stek dem på svag värme i smör och olja mittkok.expressen.se
Asiatisk Fläskytterfilé med Glace - Recept Marinerade köttet över natt i påse som vändes med jämna. Bryn köttet väl runtom - och lägg i ugnssäkerform Rune Matomanen - Matälskare