Marängtårta i långpanna. 11 mars 2019 @ 08. 54. Dammat av ett gammalt recept. Marängbotten4 äggvitor2,5 dl socker4-5 dl puffat ris (Vårgårdaris el Rice krisp)• Chokladkräm1 dl mjölk1-2 msk kakao2 msk mjöl2 äggulor50 g smör1 dl florsocker • Fyllningchokladkräm (se ovan)1 dl grädde (20%)Gör så härVispa äggvitorna hårt och vispa sedan ner sockret lite i taget
Veganska chokladdrömmar. Vi har en massa dadlar här hemma som måste gå åt, så i veckan fick jag lite feeling för att baka och nu ska ni få det smarriga receptet
Om du som jag gillar kombinationen choklad och mint så är detta en kaka för dig. En härlig kladdkaka toppad med en polkatryffel, extra gott med de krispiga polkabitar
Hej. Jag har skrivit flera tidigare recept på veganska revbenspjäll här på bloggen, men de har alla utgått ifrån att du använder ett eller annat specifikt vegosubstitut för att få till den där köttiga känslan
Finns det något bättre än chokladbollar. Ja, det skulle väl vara chokladbollskaka i sådana fall. Barnsligt enkel att göra och lika barnsligt god att servera
Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Helt enkelt oootroligt god. Otroligt bl. a. för att den här ljuvliga, lyxiga tårtan både är vegan och glutenfri… Men också för att den faktiskt också är bakad utan vitt socker men ändå är lagom söt och dekadent