Fakta

Fakta

Pop tarts

Pop tarts

100 g smör, rumsvarmt 3,5 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 3 msk vatten, iskallt 0,5-1 dl sylt. glasyr2 dl florsocker ca 3 tsk vatten ev strössel, till garnering
Halloncoulis med vit chokladglass

Halloncoulis med vit chokladglass

Vit chokladglass200 g vit choklad (Marabou) 2,5 dl vispgrädde 0,5 burk kondenserad mjölk sötad 1 msk vaniljsocker
Chokladbaklava

Chokladbaklava

Värm ugnen till 200 grader, över och undervärme. Hacka nötterna, smält smöret och värm hasselnötskrämen några sekunder i micron eller i en kastrull för att den ska mjukna och blir bredbar
Kladdkakemuffins

Kladdkakemuffins

200 gram smält, avsvalnat smör. 4 ägg. 480 gr strösocker (ca 5,5 dl). 240 gr vetemjöl (ca 4 dl). 1 dl kakaopulver