Jättegoda och lättbakade kolakakor som gillas av dom flesta. Med en blandning av smör, socker och sirap får kakorna en seg och knaprig konsistens på samma gång
Enkelt och snabbgjort och att det blir ganska många kakor av en sats gör inte saken sämre. Chokladkola snittar60 st150 g rumsvarmt smör el margarin1,5 dl socker1,5 tsk vaniljsocker3 msk ljus sirap3 dl vetemjöl3-4 msk kakao3/4 tsk bikarbonatVispa smör, sirap, socker och vaniljsocker pösigt
Dessa Havrekyssar påminner mycket om Syltkakor fast med mera havresmak och krispighet. Dessa kakor går bra att frysa in och plocka fram när suget faller på
Grädda kakorna mitt i 175 grader varm ugn cirka 12 minuter. Kokostoppar är så himla gott och här är en variant med lime och för att göra de extra lyxiga så doppade jag dom i choklad, ja till jul får de allt bli lite saffran i dom
(Jag tog 20 st kakor på en plåt 30x40 cm och då flöt de inte ihop. Grädda gaffelkakorna mitt i ugnen i 200°C ca 8-10 minuter tills de får lite färg. 20 st kakor på en plåt 30x40 cm och då flöt de inte ihop
Riktigt goda och enkla chokladkakor som andas amerikanska cookies. Rulla till ganska stora bollar (vill man kan man skopa upp bollar med en glasskopa för att få samma storlek på alla) och ställ ut på plåtar med bakplåtspapper – se till att ha rejält med mellanrum, eftersom kakorna flyter ut i ugnen