Spröda vaniljdrömmar som smälter i munnen. När jag var på min VIP-helg så fick vi en bakbok från Eva Nordlinder som var med oss under hela helgen och som dessutom är chefredaktör för tidningen "Hembakat" som anordnade helgen
Kolakakor. Jag har sagt det förut men det här är verkligen en av mina favoritkakor. Har inget minne av att jag ätit dessa kakor innan jag för några år sedan pratade med en kollega (med norsk bakgrund) som berättade att de alltid hade "Koola kakor" till jul
Chokladtosca kaka. Den här kakan är verkligen en personlig favorit när det gäller långpanna kakor. Det är verkligen svårt att bara ta en bit av denna gobit
4 dl vetemjöl 200 g smör 1 dl socker 1 ägg. Tosca 100 g mandelspån 50 g pistage (detta hoppade jag över och ersatte med mandelspån) 100 g smör 1 dl strösocker 2 msk vetemjöl 2 msk mjölk 1 nypa salt (Obs
Otroligt goda och lite sega glutenfria havreflarn som går snabbt och enkelt att baka. Tänk bara på att inte lägga dem för tätt på plåten, eftersom de flyter ut