Den här coleslowsallen är frisk i smaken och passar perfekt som ett tillbehör till fisk men kan tänka mig att den blir poppis hos oss till sommarens grillningar
Hej vänner,. Idag blev det en vegetarisk lunch av lite rester från kylen. Jag fick ett ryck och rensade ut klädkammaren i sovrummet, väldigt befriande, men nu är förrådet helt fullt istället
Ingredienser Portioner. 4 1 msk riven ingefära 2 msk olja 1 tsk sambal oelek 2 krm salt ca 400 g hela grönkålsblad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ketchup. 10 juni 2016 @ 10. 15. Som jag har sagt tidigare, jag tycker om att testlaga mat, iaf en gång. Vissa saker blir ju inte som man tänkt sig, vissa blir mycke över förväntan
Vi har inte odlat så mycket i år som vi brukar, eftersom vi flyttade i våras. Men ett litet tillfälligt växthus med tomat, paprika och gurka har vi ändå haft
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat
Det är en härlig tid nu för att sylta, safta o lägga in godsaker från skog o trädgårdar. Och en trevlig present att ta till värdinnan när man är bortbjuden på trevligheter
Skölj och skiva gurkan med osthyvel eller liknande och lägg skivorna i en djup tallrik. Blanda ättika, socker, vatten, vitpeppar och salt till en lag och häll över gurkskivorna
Ny vecka mina vänner, nya möjligheter. Jag startar veckan med att slänga ut ett frukosttips, jag har nämligen lovat mig själv att börja äta frukost (trumvirvel), varje dag, amen