Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. För mig började det med att jag ville göra en sallad med tonfisk och ägg, lite nicoiseinspirerat
Jag testade att göra en twist på den klassiska treveckorssalladen, recept på den hittar du HÄR. Om du vill kan du servera salladen som den är eller piffa upp den med grönkål
11 msk italiensk salladskrydda. solros- eller rapspolja) 1 msk vitvinsvinäger eller saften av ½-1 citron 1 msk italiensk salladskrydda Ev. Salladen håller sig ca 2 dagar, sen börjar rödlöken se tråkig ut och äpplena mjuknar
Bryn kotletterna i stekpanna med smör på hög värme så det får fin färg. Salta och peppra. Lägg i bitar av morötter och lök, vitlök och slå på vatten så att det täcker köttet + soya, fond, sirap, lagerblad, pepparkorn och balsamvinäger
Den här pastasalladen är både smakrik för dom som hillar lite starkare karaktär och lätt att göra. När det är sommar är jag ganska bekväm när det gäller mat och iallafall när jag ska ha med