1,5 su bardağı ılık su1 yemek kaşığı instant kuru maya1 yemek kaşığı toz şeker1 çimdik tuz1,5 yemek kaşığı sıvı yağ2 tepeli dolusu yemek kaşığı mısır nişastası2 su bardağı un1 çay kaşığı vanilin1 çay kaşığı kabartma tozu
Klassiska Pannkakor, den svenska klassikern som nästan alla älskar. Idag dukades det upp till en riktigt smarrig pannkaksfrukost för att njuta av den härliga morgonen
Rör ihop ägg och mjöl till en jämn smet. Tillsätt mjölken lite i taget och vispa smeten helt slät. Doppa bröden i smeten ganska länge så de suger upp den ordentligt
En orientalisk efterrätt som påminner om spanska churros i utseendet. Dessert, Efterrätt, Irakiskt, LibanesisktWith 0 comments 24/12/201625/12/2016 Ca 40 st små Datli